10 thoughts on “Närkontakt

  1. Vi vill ha några fler mysbilder, NU !!!!!!! ….. Elsa Elvira kom igen, var inte skinkig ……

  2. Elsa Elvira, nu ligger din blogg i topp, du vill skapa rubriker, lite provoserande, men jag är inte säker på att dina rådgivare vad gäller stavningskontrollen ligger i topp; ”skinkig eller kinkig, kanske det skall vara chingkigg, men vem bryr sig …”, du måste ha stabila rådgivare kring dig, ”funderar lite när man sitter och längtar efter nya bilder”; det dyker alltid upp någon som vill moppa och ställa in sig; en liten förklaring är då att ”skinkig” = ”putt” (dialekt) och betyder att du inte behöver vara så snål på bilder, när du är så SÖT, så det så ….. Kram från Farfar …och en spark i rumpan på Spökskrivaren…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.