Första ordet?

Med viss reservation tror vi nu att Elsa har sagt sitt första ”riktiga” ord. Det har tagit oss ca två veckor att förstå att hon menar vad hon säger, men vi känner oss nu ganska säkra på att ”titta” betyder titta i samband med pekande och annat som påkallar händelsen eller sakens uppmärksamhet. Med reservation menar vi att det finns en liten risk att vi har övertolkat ”titta” och detta baseras främst på mina många försöka att få henne att säga pappa. Vi har nu kommit till punkten att hon tittar eller pekar på lampan i taket när jag ödmjukt frågar om hon inte kan säga ”pappa”. Skam den som ger sig…

5 thoughts on “Första ordet?

  1. Hmmmm jag börjar misstänka att Elsa är ett litet genibarn till skillnad från sina päron. Titta var nog ett medvetet val för att inte favoritisera någon av er med Mamma eller Pappa. Tyvärr måste jag göra er besvikna, Elsa ringde mig från hennes mobil för några veckor sedan och sa ”farbror Marcus”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.