363 dagar…

… och de första trevande stegen utan stöd har nu tagits. Vi hade lagt våra röster på att hon skulle pricka födelsedagen, men idag var det dags. Efter lång tvekan fick hon liv i benen och stapplade två/tre snabba kliv innan hon landade i pappas händer. Hon såg lite förvånad ut men samlade sig snabbt, la på ett brett leende och började klappa händer…

8 thoughts on “363 dagar…

  1. Tjohooo!! Bra jobbat. Och grattis gånger 2 (lite i förskott)… Ses till helgen. Och sen hela tiden framöver :o)

  2. Elsa har i helgen varit jätteduktig med att endast hålla i en hand vid gåträningen, så balansen börjar komma så smått. Hipp hipp hurra för vårat gryn!

  3. Du är för duktig Elsa . Snart kommer du att springa med dom fina joggingskorna du fick av mormor och morfar. Jättekram från farmor och farfar och grattis till din första födelsedag. Hälsa mamma och pappa och tacka för en mysig fest och framför allt för dom goda tårtorna som din mamma hade gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.