4 thoughts on “Lite av varje

 1. ….. farfar har vaknat till nu på kommentarssidan efter en längre lite avvaktande attityd, har kollat in bilder och tycker att du gör en mållös – trots att jag i dag var illa ute när du tyckte att farfar skrämde dej med målarpenseln … usch vad läskigt med målarfärg på lilla handen,dä´ tyckte även farmor och i går till och med liten klick färg på näsan då även mormor var med och busa – , men du Elsa visst är det kul med husrenoveringen ??! – den här helgen var nästan hela släkten där och jag tror du gillade läget – i åt korv (Bullens) både till middag i går och i dag till lunch – ,men oj dessemellan då målade vi under busiga former och du, Elsa, din mamma Linda och pappa Daniel de är tuffa arbetsledare; ”färgen får inte rinna, det får inte vara målning som påminner om 70-talstapeter, va´då ? … ingen maskeringstape…å´det skall det vara så det så, här tar vi inga chansningar” … pust 2 veckor kvar till inflyttning, då du Elsa blir det lugnt och skönt — men vi kommer igen, släkten är värst, vi kommer och då blir det inflyttningsfest … men nu är det natti, hoppas du sussar redan och drömmen sött … natti från farfar & farmor, som kommer på tisdag em och onsdag och ser till att du sköter dig ..

 2. Härliga bilder, det får vi tacka fotografen för. Vi kan är så stolta över vårt barnbarn som snabbt gör så många framsteg. I helgen skall du väl vara med och städa med hink och trasa. Kramis

 3. Söta Elsa !
  Du är en tjej som är söt,lugn som en filbunke och snart
  flyttar du till ett nytt hus med eget rum,yes
  även om du måste dela ditt rum med mamma/pappa
  första tiden.
  Hoppas att du kommer att trivas med rummet , släpp inte in vilken målare som helst ,ha koll och var med och bestäm.
  Kolla in nya badrummet ,vilka rör-installationer .
  Ser fram mot inflyttningshelgen då ska vi mysa du ock jag
  kolla in hästar och mycket annat (kanske ta en V75:a tillsammans)
  Nu laddar vi och ser till så allt blir inflyttningsklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.