Uppdatering

 • Ställer sig nu upp själv från sittande till stående utan stöd
 • 12 tänder och fler på gång
 • Trivs bäst i kökets diskho
 • Har gjort sina första försök till något som kan liknas vid att springa
 • Härmar gärna ljud så som tomtens ho ho, hundens vof vof (tomten och hunden låter väldigt lika i Elsas tappning), grodans kvack kvack, mfl. Fågel imiteras genom att ljuda fram orden flax flax och samtidigt vifta med armarna.
 • Har koll på vart huvudet, magen, öronen, ögonen och tårna sitter. Tidigare nämnda påvisas genom pekning, men när man frågar vart näsan sitter visas detta genom rynkning och kraftig in-/utandning, likt bilden i badrummet.
 • Väcker gärna pappa tidigt på morgonen genom säga ”pappa pappa” och samtidigt daska honom i ansiktet.
 • Följer med i sångerna En kulen natt och Imse vimse spindel. Bägge sedan ett par månader tillbaka.
 • Förstår men ignorerar ”aj aj” och ”nej” då det görs något som inte är så lämpligt.

3 thoughts on “Uppdatering

 1. …… farfar vid samma ålder kunde springa, prata 3 språk, koka kroppkakor samt kunde åka hiss och äta en vaniljglass samtidigt, men var lika olydig som dig Elsa ……. aj, aj är inget att bry sig om …. hälsningar från farfar och farmor skulle åxå ha hälsat om inte hon låg i stian med svininfluensa ….., men snart är det ho,ho,ho finns det några snälla barn här ???

 2. Tänk vad utvecklling går fort fram. Hoppas du fick träffa tomten på julmarknaden så du kunde lämna honom din önskelista. Kram och puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.