3 thoughts on “Glass i det fria

 1. Vilken bild !
  Tronerna är besatta med Algot och Elsa
  som smaskar på glass i den den första
  riktiga sommarvärmen 2010
  Elsas morfar önskar en skön sommar med
  med mycket sol och glass
  Nä nu tar jag mej själv en 88
  Kramar till Er alla

 2. ……Oooouuuhhh, farfar fick en rysning när jag såg det här fotot – bilder från storfilmer med kungar och drottningar snurrade vilt; Kung Algot och Drottning Elsa sitter på tronen, undersåtarna bär fram glass i stora lass och Drottning Elsa tittar bara upp på sina undersåtar och fortsätter frossandet – ”mera glass, vi vill ha mera glass !!!!!!” ….. tycker att magen på Drottning Elsa verkar vara rätt stor och Kung Algot skrapar noggrant ur skålen och vrålar snart” bär fram mera glass, vi vill ha glass i stora lass !!!!” ……. risk att undersåtarna är mormor & morfar eller farmor & farfar nästa gång ….. ooooouuuuhhh, vilket slavande …..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.