Treårskontroll på BVC

Idag var det dags för treårskontroll – uppföljning av språkutveckling mm. Det hela gick hur bra som helst och den blyghet som ofta infinner sig i nya miljöer var som bortblåst. Elsa ritade, sparkade boll och svarade på frågor om motiv på bilder mm. En rolig parentes som jag inte tänkte på direkt, men som trillade ner något senare, var när Elsa svarade att det var kaffe på bilden som visade en mugg/kopp. Vi dricker en del kaffe hemma…

I övrigt konstaterades att vi inte behöver konsultera någon talpedagog den närmaste tiden. Talet och ordförrådet verkade vara långt över vad som kan önskas av en nybliven treåring. Kanske hänger språket samman med vikt- och längdkurvan som även den visar på en välutvecklad stor liten tjej: 17 kg & 99,5 cm

Stor och stolt!

3 thoughts on “Treårskontroll på BVC

  1. Det är klart att det inte kan bli annat än toppresultat med såna föräldrar och inte att förglömma mor..och farföräldrar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.