Stöld!?

Vi kom som tre men lämnade som två. Inget konstigt med kan tyckas, men i vanliga fall brukar detta vara planerat. I eftermiddags åkte vi över till mormor och morfar för att hjälpa till med lite bygg och få i oss lite god mat. Efter en fin kväll är vi (mamma & pappa) nu på väg hem, men Elsa skulle promt stanna kvar. Hon skulle minsann inte följa med. Det bäddades, fixades och vällingen som annars är avgörande för husfriden var det inga som helst problem att klara sig utan. Envisheten från en viss Lotta på Bråkmakargatan kändes igen, så det var bara att köpa läget.

Vi får nog ta kvällen i akt och rannsaka både oss själva och filmdisken…

2 thoughts on “Stöld!?

  1. Men nästa gång så tror jag att mamma o pappa får ha med sig välling i en liten burk och flaska i fall att du vill stanna kvar. För det är jobbigt att vara vaken hela dagen från 04.30 en söndag. Kram från mormor o morfar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.