Kan själv…

Idag stannade vi till hos farmor och farfar för att lämna över några saker. Jag parkerade utanför ingången och knäppte i vanlig ordning loss Elsa. Hon kliver ur bilen och jag öppnar bagageluckan för att plocka med mig prylarna som jag skall ta med mig upp. När jag slår igen bakluckan hör jag hur den portkodade ytterdörren slår igen. Elsa står innanför och vinkar glatt. Dörren är på gränsen till för tung för att hon skall öppna själv och att hon dessförinnan ha knappat in portkoden är för mig utanför ramarna. Men ack så fel man kan ha. Jag öppnar dörren och ber Elsa kliva ut igen visa hur hon kom in. Utan tvekan knappar hon in den fyrsiffriga portkoden och öppnar sakta men säkert dörren. Ett stort leende smittar av sig och vi kliver in…

//Stolt och imponerad far

4 thoughts on “Kan själv…

  1. Bra på matte? Eller ett väldigt bra inlärning. Farmor o farfar nu kan ni få besök när ni minst anar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.